PIRJON Kynästä

27.2 Kyllä kuulkaa leuka loksahti ja kirja tipahti syliin kun Antti illalla kertoi osallistuvansa kutsuttuna kalakokkauskilpailuun. Whaaaaat hän jolle keittiö on tyystin vieras jopa käsitteenä. No ei voi kun sanoa että rohkea mies mutta pisteet jää kyllä saamatta. Paljastan tässä että Antin herkkua muuten onTuula- äitini tekemä madekeitto ja kyllähän se maistuu minullekin. Mutta mielenkiinnolla jään odottelemaan tuota skabaa!!

 

26.2 Olin tuossa just neljä päivää Pariisissa. Hieman jo sysyllä ihmettelin että kuinka hän joutaa tässä vaiheessa kevättä messumatkalle. Eipä sitten joutanutkaan vaan lippuihin vaihdettiin minun nimi ´vaalimuija´ja niin sitten olin poikamme Konstan kanssa kivalla reissulla. Siellä oli upeat kevätsäät ja kyllä piipahdin messuillakin kaiken muun kulttuurin ohella. Mutta tuo reissu olisi jäänyt ellei Antti olisi nyt ehdokkaana!

 

2.2 Lauantai-iltana lämmitys oli lauennut pois ja pun hälytysvalo paloi: #vaalimuija meni kattilahuoneseen ja käänsi öljypolttimen off, aukaisi luukun pyörittämällä`rinkulaa`, puhdisti suuttimet, työnsi reikiin rautalankaa ja kiroili...joo ei auttanut mitään eikä poltin tietty käynnistynyt!  Soitto @anttisarvela #kansanedustajaehdokas joka Hesassa. Ja kuinka nämä aina sattuu kun paukkupakkanen ja mies `teillään`. Mutta oon minä hitto suht kätevä emäntä!

 

17.1. Antti huomenta, pakkasin sulle laukun osittain jo valmiiksi mutta ruskeat sammarit jäi vielä kuivumaan kylppäriin! #vaalimuija jeesaa miestään #kansanedustajaehdokas #kokoomusristeily

 

7.1. "Ni oisko sitten kahvia kun Yle Kuopio tulee KOHTA haastattelemaan?" no just nyt ei satu omenapiirakka olemaan uunissa, #vaalimuija nauraa ääneen! Mutta ai joo onhan meillä joululta jääneitä suklaita, niitä siis pöytään.

 

9.1. Auts, tajusin just että huominen ( 10.1.) jumppani meneekin Anan mukana Kuopiossa. Siellä kun Marko Kilven kamppiksen avaus ja kiva mennä yhdessä. Siis se onkin nyt lädettävä tän #vaalimuijan remppasemaan lenkille. Hip hei, tänne siis kirjoittelen omasta arjestani ton ehdokkaan puolisona!